Beskrivelse

Huset er arkitekttegnet og bygget med udgangspunkt i den lokale byggetradition og med nordeuropæiske islæt.

Hvad kan lejes?
Ejendommen, der totalt er på 180 m2 med en grund på 2550 m2, består af 2 beboelser, der kan lejes, hver for sig eller samlet.
Der er i alt sengepladser til 10 personer, samt en tremmeseng til et barn op til 4 år, dette er det maksimale antal personer, der må bo på ejendommen.
Hvis hele ejendommen lejes er den særdeles velegnet til 2 familier.
Hvis ejendommen lejes delvis, må der bo det antal personer, der er sengepladser til.

Fælles faciliteter
Der er swimmingpool på 5×10 meter, fælles for de to beboelser. Poolen ligger ca. 25 meter nedenfor bygningerne. Der er afslapningsområde ved poolen – med skygge.
Der er ligeledes fælles bryggers (indgang fra fælles gårdsplads) med vaskemaskine, køleskab og fryser. Der er gas- og trækulsgrill til rådighed.
Der er parkeringsareal ved ejendommen.
Der er informationsmappe om hus og aktivitetsmuligheder i boligerne.
Der er adgang til internet.

Bygning A
Bygning A består af et studio (et-rumsbolig) på 27 m2 med bad toilet og futonseng på 200 x 140 cm. køkkenniche med 2 kogeplader, miniovn, køleskab, vask, kaffemaskine, elkogekande, samt service til 4 personer (adgang til fryser i bryggers).
Bygning A består herudover af 2 værelser på hver 21 m2., Hvert værelse med eget bad og toilet samt 2 senge på 200 x 90 cm.
Studiet og de to værelser har alle separat indgang fra ejendommens fælles gård.
Studiet har terrasse mod syd med udsigt over dalen og poolen.
Studiet kan lejes alene eller sammen med 1 eller begge værelser, herudover kan hele ejendommen lejes samlet.

Bygning B
Boligen i bygning B består af entre med toilet, soveværelse på 17 m2 med dobbeltseng på 200 x 160 cm. samt bad, et køkken/opholdsområde på 45 m2 samt et (børne)værelse på 30 m2 med 2 futonsenge på 195 x80 cm. samt en tremmeseng med sengetøj til børn op til 4 år, samt høj stol.
Køkkenet indeholder køleskab, ovn, gaskomfur, opvaskemaskine, vask, kaffemaskine, elkogekande samt service til 10 personer (adgang til fryser i bryggers). Boligen har terrasser mod syd og øst, med udsigt over dalen og poolen.
Boligen kan lejes separat eller sammen med et eller 2 af værelserne i bygning A, herudover kan hele ejendommen lejes samlet.